Политика за поверителност

 
„Сервиз фотоапарати Иван Иванов ЕТ – Варна” Ви благодари, че посетихте нашия уебсайт. За нас е важно да защитаваме личните Ви данни през целия бизнес процес и искаме да се чувствате в безопасност, когато посещавате нашите уебстраници. В настоящата Политика за поверителност обясняваме каква информация събираме, докато посещавате нашия уебсайт и как се използва тя.

„Лични данни” или „лична информация“ се дефинира като всякакава информация, която се отнася до Вашата личност – име, имейл адрес, пощенски адрес.

Настоящата Политика за поверителност може да бъде актуализирана по всяко време. Датата на последната актуализация ще се появява на тази страница, така че, моля, проверявайте Политиката на поверителност всеки път, преди да подадете каквито и да е Ваши лични данни.

 

Кога събираме лични данни?

Ние събираме лична информация всеки път, когато Вие извършвате една от следните дейности на нашия сайт:

• регистрация при поръчка на стоки или услуги;

• кандидатстване за работа при нас;

• изпращане на всякакви запитвания.

 

Каква лична информация събираме от Вас?

Личната информация, която събираме от Вас при попълване на контактния формуляр, включва следното:

• име;

• пощенски адрес;

• телефонен номер;

• имейл адрес;

• всяка друга информация, която се изисква при кандидатстване за работа при нас;

• всяка друга информация, предоставена ни доброволно от Вас.

 

Какво правим с личната Ви информация?

Ние използваме предоставените от Вас лични данни, за да:

• обработваме поръчките Ви за стоки и услуги;

• водим кореспонденция с Вас по повод Вашите поръчки и Ви информираме за последните новости на пазара или за специални оферти, които могат да Ви заинтригуват, освен в случаите, в които специално сте заявили желание да бъдете изключен от тази комуникация;

• отговорим на зададени от Вас въпроси и да Ви информираме за последните новости на пазара или за специални оферти, които могат да Ви заинтригуват, освен в случаите, в които специално сте заявили желание да бъдете изключен от тази комуникация;

• обработваме и комуникираме с Вас по повод подадена от Вас кандидатура за работа.

 

На кого предоставяме Вашата лична информация?

Ние можем да споделим Вашите лични данни, събрани от уебсайта ни, при необходимост за извършване на определена услуга, свързана с Вашата поръчка или Вашето запитване с нашите доставчици и партньори. В други случаи, ние ще разкрием личната Ви информация единствено на държавни и правителствени органи или на правоохранителни агенции във връзка със съдебни дела за защита на нашия бизнес и в рамките на определените от закона граници.

 

Международен обмен на лична информация

Имайки предвид, че Интернет е глобална среда, използването му за събиране и обработка на лични данни по необходимост включва предаването на тези данни през международните граници. Ето защо при браузване на уебсайта ни и предоставянето на лична информация, Вие давате разрешение за ползването й на тази база.

 

Куки-та и уеб бийкън-и ( Cookies & Web Beacon )

Когато разглеждате нашия уеб-сайт, ние може да съхраним информация на хард-диска на компютъра Ви под формата на “куки” (“cookies”) (малък текстов файл или единичен GIF-файл). Кукитата ни позволяват да приспособим нашия уебсайт спрямо Вашите интереси и предпочитания. Например, едно куки може да съдържа информация за под-страниците, които сте посетили на уебсайта, което ще ни позволи да индивидуализираме следващото Ви посещение. Кукитата, обаче, не ни позволяват достъп до останалата част от Вашия компютър и ние не можем да ги ползваме за събиране на допълнителна лична информация.

С цел да анализираме успеха на маркетинговите ни кампании, ние прилагаме също и други технологии, като уеб бийкън-и (“web – beacons”). Използваме уеб-бийкъни на трети страни от Piwik, за да ни помогнат да анализираме къде отиват посетителите и какво правят, докато са на сайта ни. Piwik също така може да използва анонимна информация относно Вашите посещения на този и други уебсайтове, с цел да подобри своите продукти и услуги и да предостави реклами за стоки и услуги, които Ви интересуват.

Повечето Интернет-браузъри Ви позволяват да изтриете кукитата или да получавате предупреждение преди дадено куки да бъде записано на хард-диска.

Моля, обърнете внимание на инструкциите на Вашия браузър, за да научите как да направите това. И все пак, ако решите да изключите което и да е куки, което сме поставили на компютъра Ви, може да нямате възможност да използвате определени услуги или опции на уебсайта.

 

Свързване към други уебсайтове

Уебсайтът съдържа хипервръзки към други уебсайтове, които са собственост на трети страни и се поддържат от тях. Тези уебсайтове имат своя собствена политика на поверителност и ние Ви съветваме да се запознаете с нея, предоставяйки им Вашите лични данни. Ние не поемаме никаква отговорност или задължение относно практиката на поверителност, които тези трети страни – уебсайтове имат. Вашите посещения на тези уебсайтове са на Ваш собствен риск.

 

IP-адреси

Тъй като се интересуваме от успешното разпространяване на информацията чрез Интернет, ние изучаваме потребителските тенденции. Нашият сървър създава log-файлове от различен вид информация – като IP-адреса на Вашата мрежа, какви страници са били разглеждани и продължителността на посещението Ви. Използва се софтуер за анализ, с който се създават доклади, помагащи ни да научим повече за това, как можем да направим Вашия престой на уебсайта ни още по-полезен. Тази информация не се използва, за да се разработи Ваш личен профил. Log-файловете редовно се прочистват. IP-адресът е номер, определен за компютъра Ви от Вашия Интернет доставчик, който Ви предоставя достъп до Интернет. Най-общо, един IP-адрес се променя всеки път, когато компютърът Ви се свързва с Интернет. Но ако имате широколентова връзка, е възможно IP-адресът, който ние можем да получим, да съдържа информация, която да се счита за идентифицираща. Това може да възникне поради факта, че ползвайки определени широколентови връзки, Вашият IP-адрес може да не се промени и да бъде свързан с компютъра Ви. Но ние ще можем единствено да използваме Вашия IP-адрес, за да съберем съвкупна информация за ползването. Ние ще можем единствено да Ви идентифицираме индивидуално, само ако имаме средствата, с които да свържем IP-адреса с Вас като отделен потребител. Това обикновено изисква достъп до допълнителна информация, която ние не търсим.

 
Септември, 2013